Dental Passion

norge

Vi er hær for deg. Hvis du forventer bra, individuel behandlingsplan, et behagelig miljø rundt deg når du sitter på tannlege stolen og hvis du er interessert i stabile effekter etter din behandling da er våres tilbud for deg. Våres lag er mennesker med et stor passion. Vi elsker våres job og vi liker folk. Våres oppgave er og lage fint naturelt smil i harmoni med estetisk og funksjon. Vårt tannlege kontor i Bardu det er en plass der du kan føle deg sikkert. Vi tar vare på smilet ditt, fordi vi vet hvordan man gjør det.
Kontakt med oss

Dental Passion

norge

Vi er hær for deg. Hvis du forventer
bra, individuel behandlingsplan,
et behagelig miljø rundt deg når du sitter på tannlege stolen og hvis du er interessert i stabile effekter etter din behandling da er våres tilbud for deg. Våres lag er mennesker med et stor passion. Vi elsker våres job og vi liker folk. Våres oppgave er og lage fint naturelt smil i harmoni med estetisk og funksjon. Vårt tannlege kontor i Bardu det er en plass der du kan føle deg sikkert.
Vi tar vare på smilet ditt, fordi vi vet hvordan man gjør det.

Kontakt med oss

Hvordan vi jobber?

På første besøk få du konsultasjon med tannlegen, grundig undersøkelse med panorama røntgen bildet og også tannrens, hvis er der nødvendig. Etter det forbereder vi behandlingsplanen og pris overslag for deg.
*
KONTAKT GJENNOM TELEFON
Hvis du vill få en time kan du ringe resepsjonen vår. Tannlege kontoret vårt er åpent fra 9.00-15.00 fra mandag til fredag. Hvis trenger du akutt behandlingen kan du ringe oss etter åpningstider våres.
1
KONTAKT GJENNOM TELEFON
VELKOMMEN PÅ STOLEN
Hvis du har et spørsmål om behandlings din vil vi gjerne svare deg. Vi vet hvor viktig det er at du forstår alle prosedyrene under behandlingen.
2
VELKOMMEN PÅ STOLEN
HAR DU TENNLEGESKREKK?
Vi er sikker at etter besøket på kontoret vårt vil du gjerne komme til oss videre. Vi bruker de mest effektive bedøvelsene for at behandling din blir mer behagelig.
3
HAR DU TENNLEGESKREKK?
GRATIS STØTTE ETTER TIMEN
Fjerene den gammle amalgam fyllningen. Hvis du er usikker og at du kjenner at fyllingen er for høyt kan du alltid ringe oss og vi vil alltid hjelpe deg.
4
GRATIS STØTTE ETTER TIMEN
Hvor mye koster det?
 • KONSULTASJON (UNDERSØKELSE)
  500 NOK
  Ved en undersøkelse vil man foreta en grundig kontroll av tenner og tannkjøtt. Tungen, munnhulens slimhinner, samt kjeveledd og tyggemuskler undersøkes også.
 • TANNSTEINFJERNING MED KONSULTASJON
  1100 NOK
  Tannsten består for det meste av kalkstoffer fra spyttet som avleires og legger seg på tannflaten som et hardt belegg. Det sitter så godt fast at det er nærmest umulig å fjerne på egen hånd med tannbørsten. Tannlegen har mulighet til å fjerne både tannsten og overfladiske misfarginger ved å rense, pusse og polere tennene. Alternativt går det an å benytte saltblåsing for å fjerne misfargingene.
 • TANNBLEKING
  4100 NOK
  Vi bruker et middel som over tid går inn i tennene og drar ut stoffene som skaper misfarging, som gir et langvarig og tilfredsstillende resultat. Vi tilbyr ulike typer tannbleking, og kan i samråd med pasienten finne den best egnede metoden.
 • ROTFYLLING
  fra 3600 NOK
  Rotfylling av en tann gjøres fordi nerven i tannen er skadet eller død som følge av en bakterie-infeksjon. Rotfylling er nødvendig for å beholde tannen. Oftest er nerven blitt skadet som følge av at det er kommet bakterier inn i den pga et stort karies-angrep i tannen (stort hull) eller en sprekk.
 • TREKKING AV TANN
  fra 1100 NOK
  Tanntrekking er en enkel kirurgisk behandling. Dette er som regel siste utvei hvis tannrota er så skadet at den ikke lenger kan behandles. Det er også eneste utvei når en tann har løsnet som følge av langt framskredet sykdom i tannkjøttet.
 • HEL OVER-ELLER UNDERKJEVEPROTESE
  fra 12000 NOK
  Tannproteser er erstatninger for manglende tenner. Er det to ulike typer: de fastsittende og de avtagbare proteser. Man må venne seg til dem og lære seg å bruke dem. Proteser kan i våre dages lages meget naturtro og ofte mer komfortable enn i "gamle dager".
Galleri
Bestill time for tannsjekk i dag!
Kontakt

Hvis du har et spørsmål, kontakt oss på telefon eller kom på tannlege kontoret vårt.

Er du fornøyd etter besøk i kontoret vårt?
Skriv det på Facebook.
Er du fornøyd etter besøk i kontoret vårt?
Skriv det på Facebook.